Kopieerbeveiliging

Voor content én software

Gratis ondersteuning

Kies ervoor om een programma te beveiligen, zodat u zelf kunt bepalen waar, wanneer en onder welke omstandigheden het gebruikt wordt. Bovendien kiest u zelf welke onderdelen van het programma beschikbaar zijn voor welke gebruikers. Een programma kan een EXE-bestand of een uitvoerbare DLL zijn, maar kan ook een andere vorm hebben. Bij Anubis IT Security in Oosterbeek, vlak bij Arnhem, bieden we softwarebeveiliging en licentiebeheer aan.

Uw programma beveiligen met een dongle

Uw programma beveiligen met een dongle
Bij ons koopt u de Dinkey Dongle die zeer geschikt is voor het beveiligen van uw programma. Met een fysieke dongle stelt u uw programma’s en pdf-bestanden veilig. Deze vorm van softwarebeveiliging is ontzettend gebruiksvriendelijk en wordt bovendien ondersteund door Windows, Mac en Linux.

Klik hier voor meer informatie

Copyminder

CopyMinder biedt 100% kopieerbeveiliging. Dit is een oplossing waarmee u uw programma beveiligt door middel van een licentie. Deze past u eenvoudig aan vanuit een centraal beheersysteem via het internet. Deze vorm biedt u een krachtige softwarebeveiliging met het gemak van controle op afstand en dat voor een voordelige prijs. Het is bovendien geschikt voor Windows, Mac en Linux.

Klik hier voor meer informatie

USB-Protect

USB-Protect
Met USB-Protect beveiligt u uw waardevolle content, zoals audio- en videobestanden en afbeeldingen, tegen onrechtmatig gebruik en kopiëren. Deze content koppelt u aan speciale USB flash drives, waardoor de inhoud onbruikbaar wordt gemaakt indien deze wordt gekopieerd vanaf de USB-stick. Dit is ook het geval wanneer de gehele drive wordt gekopieerd. Deze vorm van softwarebeveiliging is alleen beschikbaar voor Windows.

Klik hier voor meer informatie

Kies ervoor om uw programma optimaal te beveiligen

Door uw programma te beveiligen, houdt u de volledige controle over uw intellectueel eigendom. Wilt u meer informatie over onze softwarebeveiliging? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 2010202 of te e-mailen naar info@anubis.nl. Wij adviseren u graag!

U weet niet zeker waar te beginnen?
Wij helpen u graag verder!