Kopieerbeveiliging

Voor content én software

Gratis ondersteuning

Door een programma te beveiligen bepaalt u zelf waar, wanneer en onder welke omstandigheden het gebruikt kan worden. Bovendien kiest u zelf welke onderdelen van het programma beschikbaar zijn voor welke gebruikers. Een programma kan een EXE-bestand of een uitvoerbare DLL zijn, maar kan ook een andere vorm hebben. Bij Anubis IT Security in Oosterbeek, vlak bij Arnhem, bieden we softwarebeveiliging en licentiebeheer voor uw software aan.

Uw programma beveiligen met een Dinkey Dongle

De Dinkey Dongle is zeer geschikt voor het beveiligen van uw programma. Bovendien biedt het licentiebeheer voor uw software. Met een fysieke dongle stelt u uw programma’s en pdf-bestanden veilig. Deze vorm van softwarebeveiliging is ontzettend eenvoudig in het gebruik en wordt bovendien ondersteund door Windows, Mac en Linux.

Klik hier voor meer informatie

Copyminder

CopyMinder biedt 100% kopieerbeveiliging en licentiebeheer op basis van software. Dit is een oplossing waarmee u uw programma kunt beveiligen door middel van een licentie. Deze past u eenvoudig aan vanuit een centraal beheersysteem via het internet. Deze vorm biedt u een krachtige softwarebeveiliging met het gemak van controle op afstand en dat voor een voordelige prijs. Het is bovendien geschikt voor Windows, Mac en Linux.

Klik hier voor meer informatie

USB-Protect

Met USB-Protect beveiligt u uw waardevolle content, zoals audio- en videobestanden en afbeeldingen, tegen onrechtmatig gebruik en kopiëren. Deze content koppelt u aan speciale USB flash drives, waardoor de inhoud onbruikbaar wordt gemaakt als deze wordt gekopieerd vanaf de USB-stick. Dit is ook het geval wanneer de gehele drive wordt gekopieerd. Deze vorm van beveiliging is alleen beschikbaar voor Windows.

Klik hier voor meer informatie

Neem contact met ons op

Door uw programma te beveiligen, houdt u de volledige controle over uw intellectueel eigendom. Wilt u meer informatie over onze softwarebeveiliging of licentiebeheer voor uw software? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)85 2010202. Wij adviseren u graag!

U weet niet zeker waar te beginnen?
Wij helpen u graag verder!