Er zijn enkele mogelijkheden om een video DVD te beveiligen. Door een video DVD handmatig door ons te laten branden via speciale software die een dupliceermachine aanstuurt kan een DVD gemaakt worden die lastig te kopiëren is.
Maar omdat een video DVD afgespeeld moet kunnen worden op iedere DVD speler, moet de DVD aan allerlei vastgelegde standaarden voldoen. Dit beperkt de mogelijkheden van beveiligen enorm. Bovendien zijn er meerdere producenten van DVD kopieerprogramma’s die er een sport van maken om het kopiëren van iedere DVD mogelijk te maken.
De praktijk leert dat het doorgaans minder dan drie maanden duurt voordat een beveiligde DVD toch weer gekopieerd kan worden. De producent van de beveiliging kan dan een aanpassing maken waardoor dat een kopie toch weer niet werkt. Maar deze houdt dan ook maar weer korte tijd stand.
Om die reden hebben wij besloten om deze vorm van beveiliging niet meer aan te bieden.
Maar als u toch een video wilt beveiligen, zijn er wel andere opties.
U kunt een video DVD omzetten naar een MP4 bestand of een ander video formaat. Deze kunnen wij wel afdoende beveiligen door deze te koppelen aan een USB stick of aan een DVD. Maar dat is dan niet het soort DVD wat nog op een DVD videospeler afgespeeld kan worden. Er is dan altijd een Windows systeem voor nodig.

Kijk voor deze oplossingen naar:
DVD-protect
USB-Protect

U weet niet zeker waar te beginnen?
Wij helpen u graag verder!