De Europese privacywetgeving 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG - ook wel bekend onder de internationale afkorting GDPR) is sinds mei 2018 van kracht. Bedrijven moeten nu geavanceerde beveiligingstechnologieën gebruiken om privacygevoelige data te beschermen. Boetes bij datalekken kunnen oplopen tot miljoenen euro's. Met de beveiligde USB-sticks van Kingston verlaagt u het risico op een datalek eenvoudig en snel.

Encryptie is de beste beveiliging

Het is meer dan ooit zaak dat u uw data veilig opslaat. Vergeet hierbij niet de bestanden die u mee naar buiten neemt. Een gewone USB-stick is onvoldoende beveiligd. En raakt makkelijk kwijt. Encrypted USB-sticks van Kingston bieden de uitkomst. Mocht u de stick onverhoopt verliezen, dan is de gevoelige data zodanig versleuteld dat niemand erbij kan. Zo minimaliseert u de kans op torenhoge boetes aanzienlijk.
Kies voor Kingston beveiligde USB-sticks

Kingston encrypted USB-sticks zijn er in verschillende soorten en maten.
Vijf populaire oplossingen zijn

  • Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0
  • Kingston DataTraveler Locker+ G3
  • Kingston DataTraveler 2000
  • IronKey D300
  • Kingston DataTraveler 4000 G2 Managed

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, ieder met een eigen functionaliteit zodat u kunt kiezen welke soort het beste bij u past.
enkelemodellen

DataTraveler Vault Privacy 3.0 64GB USB
De Kingston DataTraveler Vault Privacy 3.0 levert business-grade beveiliging met AES 256-bit encryptie in XTS-modus. Het beveiligt 100% uw data en biedt de mogelijkheid aan om een complexe wachtwoorden in te stellen. De DataTraveler Vault Privacy is ook leverbaar als Managed model met SafeConsole of ingebouwde ESET antivirus. Hij is leverbaar met 4, 8, 16, 32 of 64GB opslaggeheugen.

DataTraveler Locker+ G3
De DataTraveler® Locker+ G3 biedt een veilige en handige manier om ontvangstbewijzen, bankafschriften en andere gevoelige documenten te beveiligen met hardware-encryptie en wachtwoordbeveiliging voor een dubbele beveiliging van gegevens. De schijf vergrendelt zichzelf en wordt opnieuw geformatteerd na 10 mislukte inlogpogingen op rij, zodat gebruikers de geruststelling kunnen hebben dat hun gegevens veilig zijn, zelfs als de schijf verloren of gestolen is. DataTraveler Locker+ G3 biedt cloud-back-up als een optionele functie.

DataTraveler 2000
De DataTraveler 2000 is voorzien van een alfanumeriek toetsenbord waarmee u uw data beschermt met een pincode of wachtwoord. Hiernaast beschikt de USB-stick over hardware-gebaseerde AES 256-bit encryptie in XTS-modus.

IronKey D300
De IronKey D300 gebruikt ook de geavanceerde AES 256-bit encryptie, maar is door de FIPS 140-2 level 3 certificering in het bijzonder geschikt voor gebruik door overheidsinstanties.

DataTraveler 4000 G2 Managed
De DataTraveler 4000 G2 Managed heeft dezelfde encryptie en certificering als de IronKey D300. Wat deze stick uniek maakt, is dat u via SafeConsole op afstand de complete controle over de data op de USB-stick hebt.

Bovenstaande Kingstons Technology USB's voldoen allen aan de strengste beveiligingsnormen die worden vereist.
Wilt u meer informatie of advies? Neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

U weet niet zeker waar te beginnen?
Wij helpen u graag verder!