Over ons

Over ons

Anubis biedt verschillende oplossingen voor softwarebeveiliging, kopieerbeveiliging, DVD beveiliging en licentiebeheer (DRM).

Wij bieden meer dan uitsluitend "copy protection": Wij bieden u controle over het gebruik van uw software, gegevens of beeldmateriaal!
En wij zijn niet beperkt tot een "eigen" merk.
Wij zijn distributeur van verschillende oplossingen, die wij geselecteerd hebben om hun specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Soms hebben wij voor het beveiligen verschillende producten. Zo kunnen wij beter aansluiten bij een gewenst distributiemodel, gebruiksgemak of bij het beschikbare budget.

Omdat ieder product zijn eigen mogelijkheden en eigenschappen heeft, is het niet altijd eenvoudig om zelf te ontdekken wat de beste oplossing is. Wij inventariseren graag samen met u wat uw wensen zijn, hoe uw doelgroep eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn binnen uw situatie.
U krijgt van ons gedegen advies zodat u weet wat de meest geschikte, praktische en kostenefficiënte oplossing voor u is. Wij vertellen graag wat er allemaal kan én wij zijn eerlijk over de valkuilen.
Wij helpen u graag verder!